Siirry suoraan sisältöön

Hakuohje

YTJ-yrityshausta voit hakea tietoja kaikista yrityksistä ja yhdistyksistä, joilla on Y-tunnus. Yrityksiä ja yhdistyksiä voit hakea nimellä, Y-tunnuksella tai LEI-tunnuksella.

Kirjoita hakusanaksi yrityksen tai yhdistyksen nimi tai osa yrityksen tai yhdistyksen nimestä. Järjestelmä hakee yritykset ja yhdistykset, joiden nimessä on jokin sanan alussa annettu kirjainyhdistelmä. Valitsemalla Hae tarkasti annetulla hakusanalla -kohdan voit hakea yrityksiä myös tarkalla yritysnimellä. Järjestelmä pyytää tarkentamaan hakua, jos osumia löytyy yli 200 kappaletta.

Kirjoita Y-tunnus, jos se on tiedossa.

Kirjoita LEI-tunnus, jos se on tiedossa.

Yritysmuoto-kohdasta voit hakea yrityksiä yritysmuodon mukaan.

Lajittelu-kohdasta voit valita, tulevatko haettavat yritykset ja yhdistykset aakkosten tai Y-tunnuksen mukaiseen järjestykseen. Y-tunnuksen mukaisessa järjestyksessä ensimmäisenä on yritys ja yhdistys, jonka Y-tunnuksen numero on pienin.

Voimassaolo-kohdasta voit valita, haetko sekä toimivia että toimintansa lopettaneita yrityksiä. Oletuksena haetaan vain toimivia yrityksiä.

Paina lopuksi Hae-painiketta. Yrityksen ja yhdistyksen tietoja pääset katsomaan klikkaamalla Y-tunnusta.

Yritysten ja yhdistysten tarkemmat tiedot PRH:n tietopalveluista

PRH:n Virre-tietopalvelusta saat tarkempia tietoja kaupparekisteristä, säätiörekisteristä, yrityskiinnityksistä ja tilinpäätöksistä. Siirry Virre-tietopalveluun.Avautuu uuteen välilehteen

PRH:n yhdistysrekisterin tietopalvelusta saat tarkempia tietoja yhdistyksistä.

Siirry yhdistysrekisterin tietopalveluun.Avautuu uuteen välilehteen